Over ons

Transon Testgewichten

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Transon bestaat uit een basispakket tegen een vaste prijs. Binnen het basispakket vallen:

 

  • levering van proeflast op iedere willekeurige locatie binnen Nederland.
  • een standaard tarief voor testgewichten tot 2500 kg (een hogere proeflast is mogelijk in overleg)
  • aan- en afvoeren van de proeflast naar de lift.
  • een tijdsbestek van twee uur vanaf moment van aankomst tot vertrek.
  • een bewijs van de aanlevering van de proeflast.

 

Uitbreidingen van het basispakket zijn op aanvraag altijd mogelijk. Mocht u bijvoorbeeld zelf gewichten willen huren dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Mail ons voor vragen over dienstverlening en de tarieven: info@transon.nl

Neem contact op

Onze historie

In 2004 is Transon Testgewichten opgericht door Vince Thomassen, nadat hij eerder zelf werkzaam was als onderhoudsmonteur in de liftenbranche. In het eerste jaar na de oprichting van het bedrijf bestond de service uit het leveren van testgewichten tot maximaal 1250 kg en waren activiteiten primair gericht op keuringen van kleinere personenliften.

Goed om te weten

Transon maakt gebruik van gestapelde testgewichten in verrijdbare bakken. Met behulp van een elektrische heffer plaatsen wij de testgewichten in de lift, waardoor wij meestal snel kunnen werken. Bovendien maken wij gebruik van testgewichten die slechts 20 kg per stuk wegen. Hierdoor kunnen onze testgewichten eveneens zonder behulp van elektrische heffer of steekwagen makkelijk verplaatst worden. Handig voor keuringen waarbij de lift moeilijker bereikbaar is!

Onze werkwijze

Vanuit ons bedrijfspand in Zevenaar voorzien wij keuringen op iedere gewenste locatie in Nederland van testgewichten. Hierbij maken wij gebruik van verzwaard transport en verplaatsen wij de testgewichten met behulp van elektrische heffers en steekwagens.

Op dit moment behoren naast levering van proeflast voor liftkeuringen eveneens keuringen van bruggen, hefplateaus en bouwliften tot onze activiteiten. Voor meer informatie omtrent onze diensten, email: info@transon.nl